Vonkel Villa

Op 1 uur vliegen van Johannesburg, aan de rand van Hoedspruit (provincie Limpopo) ligt Vonkel Villa. Onze prachtige Afrikaanse villa ligt midden in het bushveld. Vanuit het huis en vooral vanaf het (overdekte) terras kan je genieten van het schitterende uitzicht op de Drakensbergen, de natuur en haar wildlife: de waterbokken die een kijkje komen nemen, de kudu’s die komen snuffelen en de apen die hun nieuwsgierigheid niet kunnen bedwingen. En niet te vergeten het continu concert van de vele vogels.

 

Vonkel Villa is onderdeel van Zandspruit Bush en aero Estate. Door de ruime opzet van het estate (het vakantiehuis staat op 10.000 m2 eigen grond) ben je je niet bewust van de andere vakantiehuizen, je bent verzekerd van rust en privacy. Op het estate zijn veel wilde dieren te vinden, zoals giraffen, apen, zebra’s, kudu’s, waterbokken, nyala’s, impala’s en prachtige vogels. Gevaarlijke wilde dieren zijn er niet.

Indeling Vonkel Villa
Vonkel Villa heeft een Afrikaanse uitstraling. Het met riet gedekte dak en haar Afrikaanse en luxe inrichting zorgen samen voor een echte bush lodge stijl. Alle ruimtes bevinden zich gelijkvloers. De living is heel ruim, met een open keuken voorzien van alle apparatuur. Er zijn drie ruime 2-persoons slaapkamers allen voorzien van een eigen badkamer en buitendouche. Rondom de villa vind je een groot terras, een patio, een zwembad, een boma (braaiplek) en een dubbele carport.

Persoonlijke host
Bij aankomst bij Zandspruit Estate word je ontvangen door onze persoonlijke host, Sue. Zij zal je begeleiden naar Vonkel Villa. Sue kan je tijdens je verblijf helpen met het boeken van de verschillende activiteiten of safari’s. Ook zal ze helpen met al je vragen en zal ze ervoor zorgen dat je je helemaal thuis voelt.